Un generator benzina dual – Pulsar PG10000B16

Un generator benzina dual - Pulsar PG10000B16

 Un generator benzina dual – Pulsar PG10000B16

Pentru mulți utilizatori, un generator benzina dual este cea mai bună opțiune, deoarece oferă mai multă flexibilitate și comoditate.

Pulsar PG10000B16 este un generator benzina dual ce are un pret rezonabil si ofera o tona de putere.

Despre generatorul PG10000: Caracteristici principale

În cele din urmă, Pulsar a preluat multe dintre cele mai importante caracteristici la care ati putea spera sa gasiti într-un generator benzina.

Iată câteva dintre cele mai valoroase caracteristici ale PG10000.

1. Putere

De ce cumperi un generator benzina? Ai nevoie de putere! Pulsar este gata să-o furnizeze, acest generator este o fiară.

Când folosiți gaz, acesta are 10.000 wati de pornire și 8000 wați de functionare.
Când utilizați gaz propan lichid, acesta are 9000 wati de pornire și 7000 wati de functionare.
Indiferent de tipul de combustibil utilizat, puterea provine de la un motor de încredere de 420 cc, 15 CP, OHV, monocilindru, 4 timpi, răcit cu aer.

2. Capacitate dublă de combustibil

Combustibilul dublu oferă un plus de comoditate și valoare. Există un rezervor mare pentru benzină fără plumb.

Dacă doriți, puteți utiliza furtunul inclus pentru a conecta un rezervor de gaz propan lichid.

Funcția de comutare și deplasare vă permite să treceți de la gaz la propan si invers, în timp ce generatorul funcționează.

Acesta lucru va poate salva și vă asigură că puteți rula generatorul timp de 24 de ore sau mai mult, după cum este necesar.

Un alt avantaj al capacității duble a combustibilului este că vă ajută să vă deplasați între preț și comoditate.

În anumite momente, ca în timpul unui dezastru natural, un tip de combustibil poate fi mai greu de obținut și / sau mai scump. Combustibilul dual vă oferă opțiuni.

3. Funcționare și transport

Ușurința de utilizare este cu siguranță încorporată în fiecare aspect al acestui generator benzina.

Cu peste 200 de kilograme, Pulsar PG10000B este destul de greu, dar un set de roti și un mâner usureaza treaba.

Pornirea este simplă cu doar un buton electric.

Utilizarea comenzilor este destul de simplă, acest lucru face ca utilizarea per total al generatorului sa fie usoara.

Există un contor care te ajută să stii cât timp a mai rămas înainte de a rămâne fără combustibil.

4. Prize

Există o mulțime de locuri pentru a conecta lucrurile, astfel încât acest generator benzina va menține toate aparatele, instrumentele și dispozitivele dvs. în funcțiune.

Sunt:

-Patru prize de 120V

-O priză de încuietori de 120V / 240V

-Un recipient de 120 / 240V 50A RV

-Prize electrice pentru generator benzina de impulsuri și comutator de transfer

Este pe deplin pregătit să pornească la drum în autovehiculul dvs., dar este, de asemenea, un model bun de menținut la îndemână în garaj sau subsol, în cazul unei pene de curent.

5. Nivel de zgomot

Generatoarele sunt din ce în ce mai liniștite, dar cu modelele mari și puternice, nu vor fi niciodată super liniștite. Aceasta este cu siguranță un generator benzina puternică și cu siguranță o vei auzi.

În mod natural, va fi cel mai zgomotos când este operat la încărcare completă. Nu există un mod eco liniștit pe acest generator benzina, așa cum veți vedea pe alte modele.

În general, acest generator benzinanu va fi mai liniștit decât 65 dBA și va fi adesea mai puternic decât 70 dBA.

Manualul atenționează că „expunerea prelungită la niveluri de zgomot peste 68 DBA este periculos pentru auz” și recomandă utilizarea protecției auditive omologate ANSI pentru a preveni deteriorarea auzului.

Când acționați acest generator benzina la o încărcătură completă, s-ar putea să întâlniți un zgomot cu o înălțime mai mare, care este ceva asemănător unui urlet. În general, Pulsar PG10000B va fi prea puternic pentru a fi folosit la camping.

Cu toate acestea, pentru o sursă de alimentare de rezervă sau pentru utilizarea la un loc de lucru de la distanță, zgomotul nu ar trebui să fie o problemă.

6. Consumul de gaz și capacitatea

Rezervorul de combustibil de 8 galoni este o caracteristica excelenta a acestui model, deoarece va rezista mult timp.

Acesta este un model relativ eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, deoarece un rezervor de benzină vă va oferi aproximativ 12 ore de funcționare atunci când executați la 50%.

Frumusețea unui generator benzina cu combustibil dublu este că puteți utiliza atât benzină cât și propan lichid.

Combinând cele două tipuri de combustibil înseamnă că puteți acționa generatorul pentru o perioadă mult mai lungă înainte de a fi necesar să realimentați.

Comutarea între tipurile de combustibil este simplă și poate fi făcută chiar și în timp ce generatorul funcționează.

7. Service, manual & Garantie

Manualul de utilizare pentru Pulsar PB10000 stabilește clar programul de întreținere recomandat. Acesta explică cât de des trebuie să reparați generatorul și vă spune cum să îl faceți.

Aceasta include lucruri precum schimbarea uleiului și verificarea bujiilor și filtrelor. Dacă nu respectați programul de întreținere recomandat, veți anula garanția.

În cazul în care aveți nevoie de orice service efectuat în afara întreținerii de bază, va trebui să apelati la un tehnician aprobat.

Dacă încercați singuri o reparație sau dacă aveți un tehnician care o efectuează, care nu este un furnizor aprobat, puteți anula garanția din greșeală.

Garanția de 3 ani este destul de generoasă, cu siguranță în comparație cu cea a altor generatoare de această dimensiune și capacitate.

Această garanție limitată va acoperi înlocuirea oricărei părți mecanice, cum ar fi laserele, jetoanele și LED-urile care sunt cel mai probabil să se strice.

Cu toate acestea, este foarte important să vă înregistrați generatorul în termen de 30 de zile de la cumpărare sau garanția nu va fi valabilă. Fără a vă înregistra, s-ar putea să ajungeți la o factură scumpă pentru piese de schimb și servicii pe care altfel le-ați fi acoperit.

Deși acest generator benzina oferă deja o valoare bună, având în vedere punctul său de preț, garanția de 3 ani face ca această valoare să fie și mai mare.

8. Recenzii și evaluări online ale clienților

În general, cumpărătorii par să fie foarte mulțumiți de acest generator benzina. Pentru un produs care necesită aceast pret, este deosebit de impresionant.

Mulți cumpărători il descriu ca fiind ușor de utilizat și ușor de transportat. Acest lucru este demn de remarcat în special pentru un model atât de greu. Setul de roti și mânerul par să ușureze treaba.

9. Probleme potențiale și probleme cunoscute

O problemă de care trebuie să fiti conștienți atunci când cumpărati orice produs mare și greu online este ca acest generator benzina este ca pot exista unele daune în tranzit. Din fericire, este posibil să vă trimita altul imediat fara costuri, dacă se întâmplă acest lucru.

Se știe că acest model de generator benzina funcționează un pic mai dur, dar nu este de ce să vă faceți griji.

S-ar putea să-l vedeti ca aproape tremura și să scârțâie puțin. Acest lucru poate fi alarmant, dar cu siguranță acest lucru este neobișnuit. Nu va provoca daune niciunui instrument sau aparat.

Celelalte probleme potențiale pe care le-ar putea întâmpina sunt aceleași pe care le vedeți cu orice alt generator benzina . Aceasta include lucruri ca și cum nu începe sau începe, dar pare să nu alimenteze orice dispozitiv conectat. Când întâmpinați probleme comune ca acestea, puteți verifica manualul și urmați pașii de acolo. Mai des, există o soluție simplă, cum ar fi curățarea sau schimbarea bujiei.

Și de obicei, atunci când efectuați programul de întreținere recomandat, aceste probleme vor fi extrem de rare.

Părerea mea: Ar trebui să cumperi generatorul Pulsar?

După cum vă așteptați, aceasta este într-adevăr o decizie personală, care depinde în totalitate de nevoile și preferințele dvs. unice.

Dacă doriți un generator benzina care oferă multă putere pentru un preț rezonabil, merită cu siguranță luat în considerare.

Este o valoare foarte bună și oferă, de asemenea, confortul combustibilului dublu.

Dar dacă aveți nevoie de un generator cu adevărat puternic, dar doriți cel mai bun produs pentru banii dvs., Pulsar PG10000B este probabil generatorul pentru dvs.

Aspectul nu ar trebui sa fie deloc criteriul dupa care cauti un generator benzina, dar cu siguranță există ceva și despre designul acestei fiare. Privind-o, vedeți combinația unei mașini moderne, de înaltă tehnologie și a unei masini normala ce confera încredere. Stilul albastru, negru și alb arată minunat. Aceasta este o mașină care cu siguranță vei fi mândru că o deții.

Ați văzut vreodată acest generator benzina în acțiune? Ce ai crezut? Aveți întrebări despre acest generator benzina? Simțiți-vă liber să întrebați in comentarii și voi face tot posibilul să vă răspund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *