Generator curent DuroMax XP12000E – Asa zisa „Bestie”

Generator curent DuroMax XP12000E - Asa zisa „Bestie”

Generator curent DuroMax XP12000E – Asa zisa „Bestie”

În timp ce este excelent in cazul unei pene de curent, un generator curent puternic vă poate ajuta să vă alimentați RV, să alimentați un camion alimentar și chiar să vă alimentați electric locul de muncă.

Posibilitățile sunt infinite cu numeroasele caracteristici pe care le poate oferi un generator curent .

Astăzi, urmează să ne uităm la generatorul portabil electric cu gaz DuroMax XP12000E de 12.000 wati.

Acest generator curent oferă multă putere pentru a fi folosit ca sursă alimentare de rezerva pentru casa dvs. în pachetul convenabil al unui generator curent portabil (relativ).

Funcții și ușurință de utilizare

Deși dimensiunea și numărul de butoane / prize pot face ca XP12000E să pară intimidant, pornirea și utilizarea acestui generator curent este relativ ușoară datorită pornirii electrice.

Pur și simplu treceți selectorul de putere la tipul de putere de care aveți nevoie și întoarceți cheia de la motor pentru a porni.

Acesta este un mare avantaj față de generatoarele cu pornire a reculului, deoarece este posibil ca unele persoane să nu poată avea puterea necesară pentru a acționa un cablu de recul.

Pe partea generatorului, veți observa panoul de control și instrucțiunile despre cum să porniți generatorul.

Panoul principal de control

Pe panoul de control, există o serie de întrerupătoare, butoane și mufe diferite care vă oferă un mod rapid și ușor de a controla toate caracteristicile generatorului.

Am menționat deja selectorul de putere și comutatorul motorului, așa că vom trece pe cele două lămpi indicatoare situate lângă comutatorul motorului.

Prima lampă, lampă cu ulei, se aprinde atunci când generatorul dvs. are un nivel scăzut de ulei. Acest lucru ajută la prevenirea uscării motorului, ceea ce poate provoca pagube majore.
A doua lampă, indicatorul de reîncărcare, va anunța când se încarcă bateria de pornire.

În partea dreaptă a acestor lămpi, veți observa un întrerupător de control inactiv care poate fi utilizat atunci când intenționați să rulați generatorul pentru perioade lungi de timp.

Caracteristici de siguranță încorporate

Sub acest întrerupător și în partea dreaptă a acestui comutator veți observa o serie de întrerupătoare care arată că acest generator curent a fost construit cu cuvantul “siguranță” în minte. Acestea pot fi utilizate pentru a reseta întreruptoarele atunci când sunt declanșate.

Un voltmetru este situat în colțul din dreapta sus pentru a monitoriza tensiunea livrată.

Prize

Ultimele, dar cele mai importante caracteristici sunt prizele electrice găsite pe panoul de control.

Acest generator curent este dotat cu 1 priză AC 120V 30A, 2 prize 120 V 20A GFCI, o singură priză AC 120V / 240V 30A și o singură priză AC 120V / 240V 50A.

Acest lucru arată că Duromax XP12000E este versatil și gata pentru capacitățile mari de încărcare pentru care este evaluat.

Nivel de zgomot – Este silentios?

Cu un generator curent de această dimensiune, s-ar putea crede că nivelul de zgomot ar fi insuportabil. Nu este cazul acestui generator curent!

Pentru a înțelege cât de zgomotos este un generator curent , trebuie să analizăm ceea ce este considerat a fi un sunet tare.

Generatoarele sunt evaluate în decibeli și sunt măsurate la 23 de metri distanță de generator curent .

Majoritatea generatoarelor funcționează între 70-80 decibeli, sau cam la fel de tare ca un aspirator.

În mod surprinzător, acest generator curent scoate doar 72 dBa, care este considerat a fi relativ liniștit pentru un generator curent de dimensiunea sa.

Consumul de gaz și capacitatea

-Amplificări nominale: 79.2 / 39.6 Amperi
-Watt de pornire: 12000W
-Watt de rulare: 9500W
-Tensiune nominală AC: 120/240 VAC și 12VDC
-Cu un rezervor de 8,3 litri de combustibil, vă puteți aștepta să obțineți aproximativ 10 ore la o incarcare maximă de 50%.

Acest lucru înseamnă că puteți dormi fără griji pentru ca aparatele necesare o să rămână în funcțiune toată noaptea.

Datorită capacităților mari de putere și a mai multor caracteristici, posibilitățile sunt aproape interminabile când vine vorba de alimentarea casei, a campingului sau a unui eveniment.

Service, manual și garanție

DuroMax are o echipă tehnologică dedicată și un sistem de asistență prin e-mail pentru asistența clienților pentru a ajuta cu orice probleme sau întrebări pe care le aveți despre produsele lor.

DuroMax oferă o garanție de înlocuire de 30 de zile și o garanție de 1 an pentru piesele complete de pe acest generator curent pentru a vă asigura că sunteți îngrijit în mod corespunzător în cazul în care apare o problemă.

În perioada de garanție, piesele nu sunt taxate, cu toate acestea, taxele de transport vor fi în sarcina clientului.

Cu disponibilitatea manualului online, vă sugerăm să vă familiarizați cu acesta înainte de a lua decizia de cumpărare. Acest lucru vă va permite să înțelegeți elementele de bază ale acestui generator curent pentru a vă asigura că este ceea ce aveți nevoie.

Generatorul portabil DuroMax XP12000E VS Concurenti

1. XP12000E VS Pulsar Products PG10000B16 (10000W Hybrid)

Când investiți într-un generator curent la fel de mare ca acesta, doriți să vedeți cum se compară cu concurența.

Vom analiza cât de bine se compară DuroMax XP12000E cu generatorul 10000W Pulsar Products pe care l-am analizat anterior aici.

Putere

Duromax castiga cand e vorba de putere, deoarece are o putere de 12.000 wați, cu toate acestea, capacitățile duble de combustibil ale generatorului Pulsar pot compensa puterea mai mică.

Niveluri de zgomot

În timp ce Pulsar nu acordă o evaluare a generatorului lor, am observat că multi utilizatori s-au plâns cu privire la nivelul de zgomot. Datorită acestor recenzii, am să spun că DuroMax este câștigătorul aici.

Prizele de alimentare

La compararea prizelor de curent, câștigătorul va fi stabilit în funcție de obiectivul utilizatorului, adica de ceea ce are nevoie să alimenteze. DuroMax oferă un plug suplimentar AC 120V 30A, în timp ce generatorul Pulsar oferă încă 2 prize GFCI.

2. XP12000E VS Champion 12.000 Watt

Dacă comparăm DuroMax cu un generator curent care are un pic mai multă putere, acest lucru ar trebui să-l scoata din joc, totuși, DuroMax este în continuare briliant în unele zone.

Putere

După cum s-a menționat mai sus, Champion 12.000 wați are mai multă putere decât DuroMax.

Cei Champion 12.000 Watt scoate 12.000 wati de rulare, iar DuroMax scoate doar 9500 wați de rulare.

De asemenea, scoate 15.000 wați de pornire, ceea ce îl face un câștigător clar în această categorie.

Niveluri de zgomot

Dacă zgomotul este o problemă majoră a dvs., optați pentru DuroMax. Este ușor mai liniștit venind la doar 72 dba.

Generatorul Champion va fi puțin mai zgomotos la 79 dba.

Prizele de alimentare

Când vine vorba de prizele de alimentare, cei doi au recipiente de alimentare foarte similare.

Champion se situeaza peste DuroMax cu un set suplimentar de prize GFCI de 120V.

Probleme potențiale / probleme cunoscute

Analizând cele mai scăzute recenzii pentru problemele potențiale, se pare că există 2 probleme principale pe care le vedem cu acest generator curent, serviciul pentru clienți și o calitate slabă.

Multe recenzii afirmă că generatorul nu a ajuns în stare de funcționare sau a încetat să funcționeze după câteva ore.

Aceste recenzii par să se conformeze și ar putea fi o problemă potențială pe care sperăm că DuroMax o va corecta.

În cadrul acestor recenzii, am observat câteva îngrijorări cu privire la serviciul pentru clienți. Deși nu m-am ocupat niciodată de companie personal, ar putea fi un motiv de îngrijorare dacă trebuie să ii contactați.

În opinia mea: Ar trebui să-l cumperi?

Privind aceste recenzii, pot spune sincer că aș cumpara acest generator pentru a-l folosi, daca as avea nevoie de el la locuri de muncă, operațiunile de camioane alimentare și alte situații în care cineva ar putea avea nevoie de o cantitate decentă de putere și portabilitate.

Multe mufe diferite, capacitate ridicată de wattage și prețurile mai mici fac din acesta un pretendent solid pentru orice nevoie de energie ati avea.

La 12.000 watt de pornire, puteți alimenta multe dintre aparatele pe care trebuie să le utilizați în casă în același timp în timpul unei pene de curent.

În timp ce cu generatoarele mai mici sau generatoarele cu mai putine prize versatile, ar trebui să alternați aparatele pentru a obține puterea de care aveți nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *