Cel mai bun generator electric portabil din 2019

Cel mai bun generator electric portabil

Cel mai bun generator electric portabil

Cel mai bun generator electric portabil trebuie sa fie ales cu foarte mare atentie, deoarece in multe cazuri depinde exact de locul unde il veti folosi sau la ce il veti folosi.

Majoritatea experților vorbesc despre găsirea generatoarelor ce îndeplinesc cerințele de putere. Ei au dreptate să se concentreze pe putere, dar uneori este enervant pentru mulți dintre noi că nu se concentrează mai mult pe preț. Adevărul trist este că nu toți ne putem permite generatoare care oferă o mulțime de watți pentru a alimenta o întreagă gospodărie. Dar, cu cel mai bun generator portabil accesibil, viața poate fi în continuare confortabilă chiar și fără altă sursă de alimentare.

Alegerea noastră și cele mai accesibile generatoare electrice portabile

Pur și simplu începerea demersului dvs. prin căutarea celor mai ieftine generatoare electrice poate să nu fie cea mai bună idee. Asta pentru că este cel mai probabil să cumperi un generator electric prost care ar putea să nu fie  sigur și probabil că se va defecta rapid. Este doar o risipă de bani.

În schimb, ar trebui să începeți cu lista noastră de generatoare portabile de ultimă generație ce sunt si accesibile. Acestea vor fi la diferite game de prețuri, deoarece chiar și cele mai scumpe din lista noastră vor fi de fapt mai accesibile decât alte generatoare cu caracteristici similare.

1. Westinghouse WGen7500 Remote Electric Start

Totul la WGen7500 este creeat pentru a îți face viața mai ușoară. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să agonizați cu privire la alegerea dispozitivelor pe care vreți să le folosiți cu acest generator electric, deoarece cu 7500 de wați în funcționare și 9500 de wați de pornire, probabil că puteți rula toate aparatele importante. De fapt, puteți adăuga aparatele care vă fac viața mult mai confortabilă în timpul unei pane de curent.

Este foarte ușor de utilizat, cu o mulțime de caracteristici de siguranță și o cheie fob pentru pornirea de la distanță. Este de fapt considerat un model “plug and play”. Puteți obține chiar și 16 ore de utilizare directă înainte de a avea nevoie de alimentare cu combustibil.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 1Caracteristici:

 • Putere suficientă pentru alimentarea întregii aparaturi necesare.
 • Este încă un model ușor de mutat, astfel încât să puteți folosi acest generator pentru campinguri.
 • Veți obține o mulțime de caracteristici de siguranță și confort.
 • Acesta respectă standardele EPA, CARB și CSA.
 • Are o garanție de 3 ani.

2. DuroMax XP4400E 4,400 Watt Gas Powered Portable

Aceasta vă oferă 3500 de wați de funcționare pe minut și 4400 de wați de pornire. Este minunat sa-l ai acasă în timpul unei pane de curent. Dar este, de asemenea, o opțiune viabilă pentru utilizarea în aer liber, deoarece vine cu un mâner și roți.

Indiferent dacă folosiți acest generator electric pentru casa sau pentru camping, somnul și distracția dvs. nu vor fi deranjate. Acest lucru se datorează faptului că rulează la doar 69 de decibeli, și este chiar mai liniștit decât sunetul mediu al unui televizor. Acesta este de fapt aprobat de EPA si CARB.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 2Caracteristici:

 • Cu 3500 de wați de funcționare, puteți utiliza o mulțime de aparate de uz casnic importante în timpul unei pane de curent.
 • Poate funcționa timp de 8 ore cu doar jumatate de rezervor plin.
 • Acesta respectă reglementările EPA și CARB.
 • Zgomotul pe care îl produce este mult mai mic decât cel produs de alte generatoare de putere similară.

3. DuroStar DS4000S Gas Powered Portable Generator

Uneori doriți doar un generator electric simplu care să poată furniza puterea, caracteristicile și fiabilitatea necesară. Acest lucru nu va fi întotdeauna ieftin, dar mereu va există DuroStar DS4000S pentru dvs. daca aveti un buget restrâns. De fapt, acesta poate oferi 3300 de wați de funcționare și 4000 de wați de pornire la un preț care de obicei le au acele generatoare de curent care oferă doar câteva sute de wați.

Cu o asemenea putere, puteți să vă alimentați frigiderul, astfel încât produsele alimentare să nu se strice în timpul unei pane de curent. De asemenea, puteți adăuga sistemul HVAC astfel încât să nu vă simțiți incomod în timpul verii sau iernii. De asemenea, nu va trebui să vă plictisiți, deoarece vă puteți alimenta PC-ul și televizorul, în timp ce vă puteți reîncărca și smartphone-urile.

Acesta poate funcționa până la 8 ore la doar 50%, iar caracteristicile sale includ oprirea automată în cazul in care nivelul uleiului este scăzut, întrerupător de circuit și voltmetru. De asemenea, utilizează un eșapament eficient, astfel încât să nu fie atât de zgomotos. Nivelul zgomotului este cam la fel de tare ca o conversație obișnuită.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 3

Caracteristici:

 • Cu 3300 de wați de functionare, puteți porni simultan frigiderul, AC-ul, televizorul și PC-ul.
 • Daca lasati acest generator electric la o încărcătură de 50% veți putea avea încredere că acesta va funcționa peste noapte în timpul somnului.
 • Are o mulțime de caracteristici de siguranță.
 • Nu este la fel de zgomotos ca și alte generatoare, deci nu veți fi prea deranjați de zgomotul său.

4. WEN 56200i 2000-Watt Best Affordable Portable Generator

Doar pentru că vreți un generator pentru sarcini mari cu câteva mii de wați nu înseamnă că trebuie să cheltuiți o avere. Nu atunci când puteți obține acest generator electric la un preț rezonabil, în timp ce veți obține, de asemenea, 3300 de wați funcționare și 4000 de wați de pornire. Utilizați-l la jumătate de încărcare și puteți obține până la 8 ore de utilizare continuă.

În ciuda puterii, nu este la fel de zgomotos ca și alte generatoare similare. De asemenea, beneficiați de un indicator de carburant, o lampă de avertizare pentru ulei, un întrerupător de circuit și un contor de volți. Are mânere la ambele capete, astfel încât este mai ușor de ridicat dintr-un portbagaj și puteți pune roți opționale dacă doriți.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 4Caracteristici:

 • Oferă 3300 de funcționare.
 • Aveți 2 ieșiri CA și o priză de blocare twist-lock 120V.
 • Nu este mare.
 • Este destul de silențios pentru a merita aprobarea EPA.
 • Are o mulțime de caracteristici de siguranță, inclusiv oprirea automată a uleiului.

5. Champion 2000 Watt Portable Inverter Generator

Poate fi enervant atunci când cumpărați un generator electric accesibil numai pentru a descoperi că nu puteți să alimentați toate aparatele dorite. Cu cei 1700 de wați de funcționare și 2000 de wați de pornire, ar trebui să aveți posibilitatea să alimentați diverse aparate mici pe care doriți să le utilizați într-un camping.

Dar dacă acest lucru nu este suficient pentru alimentarea aparatelor de uz casnic, puteți obține un alt generator electric ca acesta. Puteți să le puneti împreună și apoi să vă dublați puterea, astfel încât să puteți chiar să vă alimentați frigiderul și AC-ul din dormitor.

Pentru petreceri în aer liber, chiar și un astfel de generator electric ar fi minunat. Poate chiar funcționa până la 9,5 ore înainte de a fi necesară alimentarea. Utilizează benzină, deci este un generator pe benzina,  iar în modul economic inteligent obțineți o eficiență sporită a consumului de combustibil, o durată de viață mai lungă a motorului și chiar și operații mai silențioase. La 23 de metri distanță, funcționează la doar 53 de decibeli.

Oferă 2 prize de uz casnic pe unitate, iar puterea este foarte stabilă. Calitatea construcției este extraordinară, fapt demonstrat de garanția de 3 ani și suportul tehnic gratuit pe întreaga durată de viață.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 5Caracteristici:

 • Cu 1700 de wați de funcționare, veti putea avea lumini și muzică alimentată de la un generator electric la o petrecere pe hayon sau un camping.
 • Poate fi combinat cu un alt generator electric Champion 2000-Watt pentru a vă putea dubla puterea.
 • Generatorul poate funcționa timp de 9,5 ore fără a fi necesară alimentarea cu combustibil, astfel încât să îl puteți folosi peste noapte în timpul somnului.
 • Energia electrică este suficient de stabilă pentru încărcarea telefoanelor inteligente.
 • Are o garanție de 3 ani și suport tehnic gratuit pe toată durata vieții.
 • Are un mâner încorporat, cu greutate de doar 21,8 kg.

6. Pulsar 2,000Watt Portable Natural Gas Powered Generator

Unele generatoare pe gaz sunt foarte scumpe, dar acest generator electric Pulsar nu este unul dintre ele. Acesta vă oferă 1600 de wați de funcționare și 2000 de wați de pornire, iar rezervorul de carburant este suficient pentru a vă oferi 8 ore de funcționare la jumătate de încărcare. Puterea pe care o obțineți este destul de stabilă, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru smartphone-uri și laptop-uri.

Dacă simțiți că alimentarea nu este suficientă, nu trebuie să faceți upgrade la alt generator electric. Puteți cumpăra un alt model, cum ar fi acest model, și puteți să lucrați în paralel pentru a dubla efectiv puterea disponibilă.

Este o unitate minunată, compactă, într-un design convenabil de tip valiză, pentru portabilitate. El cântărește doar 21 kg, deci puteți să-l ridicați din portbagajul mașinii și să-l aduceți în camping. Oferă două prize de curent alternativ, o priză de brichetă de 12V și un port USB.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 6Caracteristici:

 • Cu 1600 de wați de funcționare, puteți folosi un sistem de iluminare și muzical pentru o petrecere pe plajă sau în camping.
 • La o încărcare de 50%, puteți obține până la 8 ore de funcționare.
 • Puterea este suficient de stabilă pentru smartphone-uri.
 • Aveți mai multe ieșiri, plus un port USB pentru dispozitive mobile.
 • Este ușor de transportat.

7. Briggs Portable Generator – Briggs & Stratton 30663

Acesta vă oferă 8750 de wați de pornire și 7000 de wati de funcționare, ceea ce îl face excelent pentru acasă, precum și pentru șantierele de construcții. De asemenea, poate funcționa timp de 9 ore cu o sarcină de 50%.

Dispune de numeroase caracteristici pentru siguranță și confort și este extrem de ușor de utilizat. De asemenea, este de așteptat ca durata de viață să fie mare, motiv pentru care are o garanție impresionantă de 3 ani.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 7Caracteristici:

 • Cu 7000 de wați de funcționare, puteți alimenta chiar și cele mai puternice aparatele ale dvs.
 • Aveți la dispoziție un buton electric, precum și un eșapament eficient pentru a reduce la minimum zgomotul.
 • Dispune de un display pentru nivelul de combustibil, cronometru și oprire automată.
 • Are o garanție de 3 ani,

8. CHAFON 200Wh Portable Rechargeable Power Station

Iată un exemplu de generator electric extraordinar, dar ieftin. Acest model CHAFON 200Wh nu costă asa mult, dar este însă foarte util. Veți putea să alimentați mai multe aparate mici. Acesta oferă până la 200 de wați de funcționare și 250 de wați de pornire, ceea ce este suficient de bun pentru a încărca dispozitive mobile, iar puterea pe care o are este suficientă pentru a încărca cel puțin 20 de smartphone-uri.

De fapt, are multe ieșiri de curent în acest scop. Aveți câteva ieșiri de curent alternativ și patru ieșiri DC. Aveți, de asemenea, 4 prize USB, astfel încât nu va exista nici o luptă cu privire la cine ajunge să aibă smartphone-ul lor încărcat primul.

Aceasta este alimentat de o baterie reîncărcabilă, deci trebuie doar să o reîncărcați printr-o priză de perete pentru a obține o rezervă completă de energie. Acesta necesită o durată de 5 până la 6 ore pentru a obține o încărcare completă. De asemenea, puteți să îl porniți pe șosea utilizând priza de mașină încărcarea durând de asemenea 5 până la 6 ore. Este chiar posibil încărcarea cu ajutorul unui panou solar, astfel încât veți putea să vă folosiți de el toată ziua.

De asemenea, beneficiați de o mulțime de caracteristici de siguranță, în afară de lumina LED din față, care poate acționa ca lanternă de rezervă. Există un indicator al bateriei și un indicator de încărcare, împreună cu protecția împotriva scurtcircuitului, precum și a temperaturii excesive, a tensiunii, a încărcării excesive și a varfurilor de tensiune.

Cel mai bun generator electric portabil din 2019 8Caracteristici:

 • Aveți 2 ieșiri AC și 4 DC, plus 4 porturi USB.
 • Cei 250 de wați de pornire, 200 de wați de funcționare, pot alimenta un ventilator sau un laptop timp de 4 ore și pot reîncărca complet 20-26 smartphone-uri.
 • Este foarte compact
 • Este, de asemenea, extrem de ușoar la 1,2 kg, astfel încât il puteti lua cu dvs. când mergeți într-un parc sau într-o cafenea pentru a lucra pe laptop.

Ghidul cumpărătorului: Cum să alegi un generator electric portabil si ieftin.

Găsirea unui generator electric potrivit nevoilor dvs. dar și accesibil ca și preț poate fi dificil, dar noi vă putem ajuta. Mai jos aveti o listă de la 1 la 8 recomandări legate de generatoare. Acestea sunt în general ușoare și portabile și sunt adesea mai puțin zgomotoase decât modelele mai mari.

Pentru a alege între aceste generatoare, trebuie să vă concentrați mai mult pe următoarele aspecte:

1. Pret:

Evident, prețul va fi cel mai important factor dacă sunteți în căutarea celui mai bun și accesibil generator electric portabil. Problema cu acestea este că un anumit model poate fi vândut la prețuri diferite, în funcție de vânzător. Cel puțin este mai ieftin să le cumperi online, în comparație cu un magazin de vânzare cu amănuntul.

Fiți conștienți de faptul că prețul unui produs va depinde de mai mulți factori.

2. Putere:

Acum că v-ați stabilit un buget, este mai bine să găsiți generatorul care oferă cei mai mulți wați pentru banii dvs. Numărul de watti de funcționare și de pornire pe care un generator electric le poate furniza va determina tipul și numărul de aparate pe care le puteți utiliza cu acesta. Dacă sunteți în stare să obțineți doar câteva sute de watti de la generatorul dvs., nu veți putea rula aparatele care necesită cel puțin o mie de watti, cum ar fi aparatul de aer condiționat sau aparatul de cafea.

3. Brand:

Dacă nu doriți să vă risipiți banii, nu vă concentrați pe cele mai ieftine generatoare cu mărci necunoscute. Este posibil ca acestea să nu aibă standarde de control foarte înalte și să nu aibă nici măcar un departament adecvat de asistență pentru clienți.

4. Durabilitate:

De asemenea, puteți să vă pierdeți banii dacă cumpărați cel mai ieftin generator electric doar pentru a vedea că acesta se strică complet în doar un an. De aceea este de fapt mai ieftin să achiziționați un model ușor mai scump dacă puteți obține mai mulți ani de utilizare de la acesta. Trebuie să luați în considerare costul “per an”.

Puteți afla despre durabilitatea unui generator electric prin verificarea perioadei de garanție. O garanție de 1 an este tipică, astfel încât perioadele de garanție mai lungi pot indica o rezistență mai mare decât cea medie.

Comentariile clienților despre un generator electric pot fi, de asemenea, destul de utile.

5. Masuri de siguranta:

Generatorul trebuie să aibă un cadru solid, precum și diferite caracteristici de siguranță care va protejează de anumite probleme precum supraîncărcarea și uleiul scăzut. Generatoarele ar trebui să fie ușor de folosit și aceste elemente de siguranță protejează generatorul atunci când există o greșeală, cum ar fi conectarea unui AC mare într-un generator electric de 100W.

Cum se conectează un generator electric portabil?

Răspunsul la această întrebare depinde de circumstanțele în care veți folosi generatorul portabil. Dacă îl utilizați în aer liber la un camping și doriți să vă conectați aparatele, atunci este o simplă chestiune de a trata prizele de generatoare ca și cum ar fi prizele de perete. Dacă doriți să utilizați o mulțime de aparate, trebuie să conectați cabluri prelungitoare special concepute pentru a fi utilizate cu generatoare.

Este cu totul diferit atunci când veți conecta un generator electric portabil la domiciliu. Recomandat este să aveți mai întâi un electrician care să instaleze un comutator de transfer chiar lângă panoul electric. Aceasta se va conecta la circuitele electrice pe care doriți să le activați în timpul unei întreruperi.

Cu acest comutator de transfer, nu veți fi nevoiți să utilizați prea multe cabluri de extensie pentru a alimenta mai multe aparate de uz casnic. Puteți să conectați generatorul în comutatorul de transfer pentru a-l activa direct. Un alt avantaj este că această metodă vă permite să alimentați dispozitivele hard-cablate, cum ar fi luminile de acasă și AC-ul.

Durata de viață a unui generator electric portabil? 

Aceasta este de fapt o întrebare foarte frecventă, dar diferită în funcție de cel care întreabă. Vreți să spuneți cât timp poate fi folosit un generator electric portabil până când va trebui înlocuit? Sau vrei sa spui cat timp va functiona un generator inainte de a fi nevoie sa realimentezi?

Răspunsul la ambele întrebări este același: depinde de modelul pe care îl cumpărați. Cele mai bune generatoare pot funcționa pe durata unei nopți întregi. Dar acest lucru depinde, de asemenea, de puterea utilizată și de numărul de aparate conectate. Este scurtat timpul de funcționare atunci când utilizați până la 100% din sarcină, comparativ cu o sarcină de doar 50%.

În ceea ce privește durabilitatea, cel mai bine este să căutați diferite caracteristici de siguranță care să împiedice deteriorarea generatorului datorită unor neplăceri cum ar fi scăderea uleiului și supraîncărcarea. Ar trebui să verificați și garanția. Cele mai multe modele vin cu o garanție de 1 an, dar altele au o acoperire de 2 sau 3 ani.

Concluzie

Doar pentru că o mulțime de generatoare sunt scumpe nu înseamnă că trebuie să renunți să cumperi unul. Dimpotrivă, aveți nevoie de unul pentru situații de urgență, cum ar fi penele de curent, si cu siguranță pot face și campingul mult mai plăcut. Nu este nevoie să cheltuiți mulți bani, deoarece generatoarele portabile ar trebui să vă poată furniza puterea de care aveți nevoie fara a va seca de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *