Cel mai bun generator curent diesel portabil din 2019

Cel mai bun generator curent diesel portabil

Cel mai bun generator curent diesel portabil

Un generator curent diesel portabil este o soluție excelentă pentru o sursa de energie de rezervă in acasă. Când decideți între un generator portabil pe benzină, propan sau diesel, veți vedea anumite avantaje si dezavantaje pentru fiecare tip.

Avantajul major al unui generator curent diesel este faptul că oferă o eficiență superioară a combustibilului, ceea ce înseamnă că veți obtine o durată mai lungă de timp și veți cheltui mai puțin în total.

Înainte de a ieși și a cumpăra primul generator curent diesel pe care îl vedeți sau cel mai ieftin, este important să știți că nu toate generatoarele diesel sunt fiabile.

Atunci când căutați o sursă de alimentare, aveți nevoie de fiabilitate. Toate generatoarele de pe această pagină sunt fiabile. Am eliminat toate esecurile.

1. DuroStar DS7000Q – Putere fiabilă și valoare excelentă

Generatoarele DuroStar sunt cunoscute pentru a fi de încredere.

Acest motor diesel cu 4 cilindri cu injecție directă cu un cilindru este o bestie ideală pentru a fi utilizata în timpul unei întreruperi de curent.

Oferă 6.000 de wati de pornire și 5.500 de wați de rulare. Rularea acestui generator curent diesel este ușoară. Există două moduri diferite de pornire a acestuia: o pornire standard și o pornire electrică ușoară la cheie.

Tehnic, există o a treia cale care este și mai ușoară, deoarece puteți acționa pornirea electrică folosind o telecomandă.

Panoul principal are tot ceea ce aveți nevoie, inclusiv o lumină de alertă in caz de ulei scăzut, un contor de tensiune, întrerupătoare de circuit, un indicator sa vedeti cand scade combustibilul și prize de alimentare.

Există două prize de 120 de volți si 20 de amperi. Acestea vor funcționa pentru toate aparatele de uz casnic standard.

Pentru unelte cu putere mare, cum ar fi pentru utilizarea unei ferme sau a unui loc de muncă, există două prize cu șuruburi, una de 120 volți, 30 amperi și una de 120/240 volți, 30 amperi.

Generatoarele diesel sunt cunoscuțe pentru faptul că sunt destul de puternice, dar acestea au si unele măsuri eficiente de reducere a zgomotului.

Există o montare de izolare a vibrațiilor între picioarele motorului / alternatorului și cadrul de bază. Aceasta nu numai că reduce vibrațiile zgomotoase, dar extinde și durabilitatea mașinii în general.

Există, de asemenea, un amortizor foarte liniștit.

DS7000Q are un timp de rulare destul de lung. Vă puteți aștepta să funcționeze aproximativ 12 ore la o jumătate de încărcare. Are un rezervor mare de combustibil de 3,83 galoni.

Mutarea acestui generator ar fi o provocare dacă nu ar exista setul de roți, deoarece cântărește aproximativ 300 de kilograme. Acestea fiind spuse, setul de roți face ca transportarea acestui generator curent diesel sa fie usoara.

2. Generac XD5000E – Putere mai curată, timp de functionare mai lung

În general, generatoarele diesel nu sunt invertoare. Această mașină Generac nu este, dar oferă o putere mai curată decât multe alte generatoare diesel.

Acest lucru se datorează tehnologiei sale de putere adevărată, care oferă o distorsiune armonică totală mai mică de 5%.

Aceasta înseamnă că puterea este curată și lină, așa că probabil puteți folosi acest generator curent diesel pentru a alimenta o parte din electronica dvs. mai sensibilă.

Acest generator funcționează pe un motor diesel de calitate industrială, răcit cu aer Yanmar LW Series 435cc. Acesta oferă 5.500 watt de pornire și 5.000 watt de funcționare.

Acest generator curent diesel este foarte rezistent. Are un cadru dur din oțel de 1-1 / 4 ″ complet sudat. Acest cadru este incredibil de robust. De asemenea, este proiectat pentru a face ridicarea lui mai usoara.

Este destul de greu la aproximativ 250 de kilograme, dar designul cadrului include mânere care ușurează ridicarea.

De asemenea, puteți cumpăra un set de roți separat pentru a facilita transportul.

Dacă doriți o perioadă lungă de timp de functionare, acesta ar putea fi cel mai bun generator curent diesel pentru dvs.

Rezervorul uriaș de 12 litri de combustibil înseamnă că puteți utiliza acest generator pentru puțin peste 32 de ore cu o jumătate de încărcare.

Pornirea generatorului este ușoară și aveți de unde alege fie o pornire în regenerare, fie o pornire electrică simplă cu un buton. Nu există nici o opțiune de pornire de la distanță.

Panoul de control include un contor de oră, un comutator de selectare de 120/240 V, un întreruptor principal de 23 de amperi, un întreruptor cu 30 de butoane, două întrerupătoare cu 20 de butoane, 4 întreruptoare cu 20 de amp și două prize TwistLock de 120 de volți.

Există o funcție de oprire automată dacă presiunea uleiului devine prea mică. O manetă de eliberare a compresiunii face mai ușoara pornirea generatorului cand e mai rece vremea.

3. Diesel Gilette GEN-PRO GPED-65EK – Dimensiune mare și o putere mare

Acesta este cel mai mare generator curent diesel de pe listă, care măsoară 48 x 48 x 48 inci. Acestea fiind spuse, este și cel mai ușoar, el cântărește doar 200 de kilograme.

Cadrul de oțel este destul de robust și mânerele il fac destul de ușor de ridicat. Pentru a facilita transportul, puteți cumpăra un set de roți separat.

Acest generator funcționează cu un motor cu injecție directă, răcit cu aer, de 9 CP, Kohler KD420.

Rezervorul de combustibil de 4 galoane vă va oferi suficient combustibil pentru a rula aproximativ 10 ore la o jumătate de încărcare. Acesta dispune de 6.500 de wati de pornire și 5.000 de wați de rulare.

Un contor de combustibil vă ajută să fiți atenți atunci când trebuie să realimentați.

Nu există nicio opțiune de pornire de la distanță.

Aveți 6 prize in total pe acest generator curent diesel: patru prize de 15 Amp 120V, o priză TwistLock de 30 Amp 120V și o priză de 50 Amp 120 / 240V.

Panoul de control include un voltmetru, un contor de oră și întrerupătoare.

Există o alertă atunci cand uleiul scade și o funcție de oprire automată pentru a proteja motorul.

De asemenea, pe panoul de control, există un contor de funcționare și câteva indicatoare de service pentru a vă avertiza atunci când este timpul să schimbați uleiul, să schimbați filtrul de aer al motorului și să faceți service motorului.

Oferind energie curată, există Power Assist. Acesta este un sistem exclusiv Gillette, care utilizează un condensator de putere și un design unic pentru a asigura fluctuații minime de putere.

Acest lucru duce la o perturbare armonică mai mică de 6%, ceea ce îl face sigur pentru multe electronice mai mici și mai sensibile.

4. Pulsar PG7000D – Dieselul cel mai ieftin, dar este putin mai riscantă

Dacă sunteți în căutarea celui mai ieftin generator curent diesel care merită luat în considerare, acesta este unul.

În timp ce s-ar putea să găsiți că acest model este unul potrivit pentru dvs., veți obține probabil ceea ce plătiți.

Adică s-ar putea să fii dezamăgit, mai ales pe termen lung. Un generator de motorină este o investiție, dar, în general, este unul pe care îl vei putea utiliza pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Acest generator curent diesel este cunoscut pentru că are unele probleme. Acestea fiind spuse, unii oameni au fost nemulțumiți de asta, dar prețul prețurilor este cu siguranță ispititor.

Această mașină Pulsar funcționează pe un motor cu 10 cilindri, 4 timpi, OHV, cu răcire cu aer.

Dispune de 7.000 de wați de pornire și 5.500 de wați de rulare. Porniți este destul de ușor și aveți posibilitatea să alegeți pentru o pornire normală de tracțiune sau o pornire cu buton electric.

Acest generator vă oferă doar cinci prize: două prize de 120V, o priză Twist Lock de 120V / 240V, o priză Twist Lock de 120V și o priză de 12V 8.3AMP.

Panoul de control digital include un contor de tensiune și un ceas.

Mai ales pentru un generator curent diesel, această unitate este remarcabil de liniștită. Acest lucru se datorează considerației speciale pe care Pulsar a pus-o în vigoare cu privire la izolare, carcasa și fluxul de aer.

A spune că este într-adevăr tăcut este o exagerare, dar este unul dintre cele mai liniștite generatoare diesel.

Conform Pulsar, zgomotul total al acestei unități este mai mic de 70dB. Este cam la fel de zgomotos ca un aspirator.

La o jumătate de încărcare, rezervorul de combustibil de 4 galoși va dura 9,5 ore. Există un contor de combustibil pentru a vă ține la curent când va trebui să umpleți rezervorul.

Această unitate este destul de grea la peste 350 de kilograme. Roțile sunt incluse, dar nu există mânere, iar cadrul este închis complet.

Lipsa mânerelor și dimensiunea de 38 x 32,5 x 22 inci face dificilă ridicarea și transportarea, chiar și cu două persoane.

Ghidul cumpărătorului și întrebări frecvente

Înainte de a cumpăra un generator curent diesel portabil alimentat cu motorină, poate doriți să aflați un pic mai multe despre modul în care funcționează aceste generatoare.

De asemenea, poate doriți să obțineți o mai bună înțelegere a modului în care se compară generatoarele de mai sus.

În timp ce am propriul meu favorit, știu că nu orice generator curent diesel este potrivit pentru fiecare persoană sau pentru fiecare nevoie.

Pentru a vă ajuta să găsiți generatorul potrivit pentru dvs., poate doriți să luați în considerare următoarele întrebări.

Ce vă recomand pentru utilizare la domiciliu (sursă de alimentare de rezervă)?

Recomandarea mea pentru o sursă de alimentare de rezervă cu diesel este DuroStar DS7000Q.

Acest lucru se datorează faptului că oferă o cantitate bună de energie, prizele de care ai nevoie și are cea mai bună valoare generală.

Acestea fiind spuse, Generac 6864 ar putea fi o alegere mai bună pentru unii oameni. Acest lucru se datorează faptului că oferă un timp de rulare atât de lung.

Dacă pana de curent durează ceva timp, poate deveni frustrant destul de repede să reîncărcați rezervorul de combustibil.

Generac va dura mai mult de 24 de ore la o jumătate de încărcare.

Dacă s-ar putea fi avut vreo pana de curent de cateva zile sau dacă locuiești într-o zonă care are pierderi regulate de curent, Generac este probabil cea mai inteligentă alegere.

Ce ulei să folosești?

Ar trebui să folosiți întotdeauna uleiul recomandat în manualul generatorului. Pentru Generac 6864, de exemplu, tipul de ulei recomandat este SAE 10W-30.

Acest ulei este probabil un pariu sigur pentru toate generatoarele pe motorină, dar cu siguranță ar trebui să verificați manualul.

După cum subliniază manualul Pulsar, tipul corect de ulei pentru mulțe generatoare pe motorină ar trebui să țină cont de temperatura curentă a aerului înconjurător.

Pentru temperaturi mai reci, veți dori să utilizați un ulei cu o vâscozitate mai mică, cum ar fi 5W-20.

Pentru temperaturi foarte calde, veți dori să utilizați un ulei cu o vâscozitate mai mare, cum ar fi SAE 40.

În general, aceasta include verificarea uleiului în mod regulat, de obicei înainte de fiecare pornire.

De asemenea, va trebui să schimbați uleiul complet după atâtea ore de utilizare.

Unele dintre generatoarele din această listă includ un indicator pe panoul de control care vă avertizează cu privire la momentul în care trebuie să faceți acest lucru.

Nerespectarea instrucțiunilor de întreținere din manual ar putea însemna că generatorul dvs. nu va rezista atât de mult și chiar ar putea anula garanția.

Care este cel mai mic generator curent diesel?

Aceste generatoare sunt cam la aceeași dimensiune, adică nu uriașe, dar cam voluminoase.

Cel mai mic din această listă este Generac, care măsoară 38 x 22 x 25 inci.

Acestea fiind spuse, cântărește aproximativ 250 de kilograme, deci nu este cea mai ușoară opțiune. Gilette este destul de mare, dar cântărește doar 200 de kilograme.

Dacă sunteți îngrijorat de dimensiunea în scopuri de stocare atunci când nu este utilizat, Generac este cel mai bun.

Dacă, în schimb, vă gândiți la cât de ușor va fi să il deplasați, ar trebui să luați în considerare și alte lucruri.

Acestea includ greutatea, designul cadrului și dacă este închis sau deschis, plus dacă are sau nu mânere și dacă este inclus un set de roți.

Gândiți-vă cum veți utiliza generatorul și dacă va trebui sau nu să-l transportați regulat din loc în loc.

Dacă o sa-l mutati mult din colo in colo, ar trebui să vă gândiți la care va fi cel mai ușor de transportat.

Cum se compară cu generatoarele portabile pe gaz sau pe benzină?

Un avantaj major pe care generatoarele diesel îl au față de generatoarele pe gaz este eficiența combustibilului.

În general, este nevoie de mai puțin combustibil pentru a alimenta un generator curent diesel.

Toate motoarele au nevoie de o combinație de combustibil și aer pentru a rula.

Acest lucru se datorează faptului că un generator cu motor diesel comprimă aerul înainte de aprindere, spre deosebire de un motor cu gaz care amestecă mai întâi combustibilul și aerul.

Compresia unui motor diesel duce la o eficiență mult mai bună. Aceasta înseamnă că motoarele diesel vor funcționa mai mult, pe lângă faptul că au nevoie de combustibil mai puțin.

Dacă îți vei administra generatorul destul de constant, un generator curent diesel va costa mai puțin să funcționeze pe termen lung decât un generator pe gaz, doar pe baza costului de combustibil.

Atunci când comparăm un generator curent diesel cu un generator pe gaz, aceste diferențe sunt chiar mai accentuate. Un motor cu propan va avea de aproximativ trei ori mai mare consumul de combustibil comparativ cu un motor diesel.

Pe lângă faptul că este mai ieftin să-l faci sa funcționeze, motorina are și un avantaj de a fi cel mai usor de gasit combustibil. În anumite tipuri de dezastre naturale, acest lucru este deosebit de important.

Un alt avantaj pe care îl au generatoarele diesel față de generatoarele pe gaz este speranța lor de viață.

Un dezavantaj al motorinei față de gaz este că generatoarele de diesel tind să fie puțin mai zgomotoase.

Acestea fiind spuse, generatoarele de motorină au devenit mult mai liniștite decât erau înainte. Generatorul Pulsar, în special, este la fel de liniștit ca mulți generatori portabili pe gaz.

Unele dintre celelalte generatoare de pe această listă au cadre deschise. Acest lucru are anumite avantaje, dar vine și cu dezavantajul de a fi putin mai zgomotoase.

Un dezavantaj al benzinei și al motorinei, în comparație cu propanul, este că evacuarea nu este curată. Propanul are un impact mai redus asupra mediului, deoarece este o sursă de combustibil curat.

Concluzie

Generatoarele diesel pot fi instrumente excelente pe care trebuie să le aveți la îndemână, în special pentru a fi utilizate ca o sursa de rezervă a casei într-o situatie cand apare o pana de curent.

Ați folosit vreodată un generator curent diesel cu consum de combustibil eficient? Pe care dintre aceste modele ai ochiul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *