Cele mai bune generatoare curent portabile duale în 2019

Cele mai bune generatoare curent portabile duale în 2019

Cele mai bune generatoare curent portabile duale în 2019

Unii oameni înțeleg necesitatea unor generatoare curent de rezervă și mulți preferă aceste generatoare curent portabile pe gaze pentru excursii, petreceri sau doar o zi cu cortul. Dar de ce nu încercați să obțineți cel mai bun generator portabil cu combustibil dual?

Ideea de a avea un generator pentru mulți este să ai o rezervă. Generatorul este ceea ce folosiți atunci când aveți o întrerupere a alimentării la domiciliu.

Dacă aveți o versiune portabilă, puteți aduce generatorul dvs. pentru călătoriile dvs. de camping, astfel încât sunteți sigur că aveți energia electrică necesară încărcării dispozitivelor mobile și puteți furniza energie pentru iluminat si orice altă aparatură necesară.

Dar a te baza într-o singură opțiune de combustibil nu este întotdeauna un lucru bun, mai ales cu benzina.

Cu un generator de combustibil dual, totuși, aveți întotdeauna posibilitatea de a utiliza propan în cazul în care dispuneți de acesta.

Propanul este adesea cea mai bună alegere, acesta fiind o soluție mai curată de combustibil fosil, este mult mai accesibil ca si preț decât benzina, iar atunci când utilizați propan, generatorul nu este la fel de zgomotos.

Uneori puteți chiar utiliza ambele, astfel încât atunci când nu mai aveți benzină, puteți trece la propan. Aceasta înseamnă că puteți extinde timpul de funcționare a generatorului dvs., ceea ce este excelent pentru călătorii de campare sau pane de curent.

Alegerile noastră pentru cele mai bune 8 generatoare curent portabile duale.

Dacă doriți să obțineți cele mai potrivite generatoare curent pe combustibil dual, ar trebui să începeți cu oricare dintre următoarele recomandări:

1. Westinghouse WGen7500DF Dual Fuel Portable Generator

Acesta utilizează atât benzina, cât și propan, cu benzină oferă 7500 de wați functionare și 9000 de wați de pornire. Cu propan, reducerea nu este rea, 6750 de wați de functionare și 8550 wati de pornire.

Este foarte ușor de folosit, Westinghouse numește acest generator “plug and play”. Aveți un buton de apăsare și chiar o cheie ce se actioneaza de la distanță pentru a il porni.

Achiziția vine și cu toate accesoriile de care aveți nevoie, deși trebuie să vă cumpărați un rezervor de 24,9 litri de combustibil gazos.

Aceasta este conform cu reglementările CARB și EPA și este chiar compatibilă cu CSA. Dispune de un afisaj digital, împreună cu o siguranță pentru oprirea generatorului în cazul în care nivelul uleiului este scăzut.

Caracteristici:

 • Până la 7500 wati de functionare și 9000 wați de pornire cu benzină,
 • Ușor de utilizat funcțiile panoului de control
 • Vine cu toate accesoriile necesare
 • Are oprire automată în cazul în care nivelul uleiului este scăzut
 • Garanție de 3 ani
 • Conform cu CARB- și EPA
 • Vine cu roți pentru mobilitate

2. Champion 3800-Watt RV Ready Dual Fuel Portable Generator 

Iată un alt generator plăcut pentru situații de urgență în caz de pene de curent la domiciliu și pentru călătorii cu cortul.

Acest generator produce suficienți wați pentru alimentarea aparatelor de care aveți nevoie, și poate pentru unele care fac viața confortabilă în călătoriile de camping.

Acest generator este considerat unul dintre cele mai bune mărci de generatoare curent portabile, printre altele.

Pe benzină veți obține 3800 de wați și 4750 de pornire, împreună cu 9 ore de utilizare cu doar jumătate de rezervor.

Cu un rezervor de propan de 9,07 litri, timpul de utilizare cu doar jumătate de sarcină este de până la 10,5 ore.

Acesta vine cu un comutator de aprindere, împreună cu prize multiple pentru aparatele dvs. Există un comutator care vă permite să selectați fie GPL-ului, fie benzina.

Un afișaj digital vă arată dacă nu mai aveți combustibil sau aveți, de asemenea, o siguranța automată pentru nivelul uleiului.

Caracteristici:

 • Poate furniza 3800 wați de funcționare
 • Până la 10,5 ore de utilizare cu doar jumătate de sarcină cu propan
 • Start electric cu afișaj și oprire automată a uleiului
 • Ușor de mutat în jurul unui camping

3. DuroMax Hybrid Dual Fuel XP12000EH

Chiar și dintr-o privire puteți vedea cât de impresionant este acest generator. Da acesta este si un generator pe benzina, cu acesta puteți alege fie benzina, fie gazul propan ca sursă de combustibil și puteți obține până la 12.000 wați de putere.

Este suficient ca gospodăria dvs. să funcționeze normal când există o pana de curent.

Aduceți-l la un loc de campare și puteți aduce cu dvs. suficiente aparate pentru a vă simți ca și cum nu ați părăsit niciodată casa.

Acesta poate funcționa o perioadă lungă de timp, deoarece puteți obține cu o incarcare de 50% aproximativ 20 de ore de functionare pe benzină. Treceți la propan și la o incarcare de 50% obțineți până la 20 de ore de utilizare.

Este suficient de ușor de utilizat si are un votlmetru și o lampa de avertizare pentru ulei ulei.

Nu trebuie să urmăriți lumina de avertizare a uleiului ca un șoim, deoarece se oprește automat când nu mai aveți ulei. Este livrat și cu un întrerupător pentru a preveni supraîncărcarea.

Este suficient de liniștită ca EPA să-l aprobe. Dacă doriți un generator liniștit, dar de mare capacitate, atunci acesta poate fi cel mai bun generator pe combustibil dual pe care îl puteți obține.

Caracteristici

 • Funcționează pe benzină sau propan.
 • Produce până la 12,000 wați
 • La o incarcare de 50% poate funcționa pana la 20 de ore
 • Oferă numeroase elemente de siguranță, cum ar fi întrerupătorul de circuit și oprirea automată a uleiului
 • Relativ silențios și aprobat de EPA

4. Champion 7500-Watt Best Dual Fuel Portable Generator

Acest generator vă oferă de fapt 9375 wați de pornire și 7500 wați de funcționare pe benzină, în timp ce pe propan obțineți 8400 wați de pornire și 6750 wați de funcționare.

Este suficient incat să alimentati o mulțime de aparate, sau chiar o întreagă gospodărie cu dispositive.

Din fericire, aveți și roți pe unitate, astfel că mobilitatea nu v-a fi o problemă.

Există afișaj pentru tensiune, hertz și ore de funcționare. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la supraîncărcări, deoarece există protecție împotriva supratensiunii.

Cu o garantie de 3 ani este clar că vă puteți aștepta ca acesta să reziste o perioadă îndelungată. Suportul tehnic este disponibil pe întreaga lui durată de viață.

Caracteristici:

 • 9375 wați de pornire și 7500 wați de funcționare pe benzină
 • 8400 wați de pornire și 6750 wați de funcționare pe propan
 • Ieșire cu blocare de 120V 30A (L5-30R), o ieșire cu blocare de 120 / 240V 30A (L14-30R) și patru prize de uz casnic protejate de 120V 20A GFCI
 • Roți pentru mobilitate
 • Buton de start
 • Afișaj pentru tensiune, hertz și ore de funcționare
 • Cadru tubular robust
 • 3 ani garanție si support thenic pentru întreaga durata de viață a generatorului

5. Quipall 5250DF Dual Fuel Gas Portable Generator

Cu propan, veți obține 3600 wați de functionare si 4500 wați de pornire. Cu benzină, veți obține mai mult de 4000 wați de funcționare și 5250 wați de pornire.

Acesta vine cu un comutator de pornire electrică putând fi pornit încă din momentul în care a fost alimentat prima oară.

Acesta este o unitate portabilă, el avand roți și mânere. Aveți patru ieșiri de 120 Amp 120 V și o ieșire de 120 A / 240 V AC de 30 Amp.

Panoul de control este ușor de utilizat. Acesta are indicatori pentru frecvența de tensiune, alerte pentru nivelul de ulei și protecția tensiunii DC.

Puteți comuta tipul de combustibil pur și simplu prin rotirea unui buton și veți obține mai mult de 9 ore de utilizare continuă.

Acesta vine si cu un cadru robust de tip cușcă. Roțile sunt fiabile (care nu vor face pană niciodată) și există un mâner pentru a spori mobilitatea generatorului.

Caracteristici:

 • Putere mare pentru excursii și petreceri la camping, dar, deasemeni și pentru întreruperile de alimentare de la domiciliu
 • Extrem de ușor de utilizat, cu un buton pentru comutarea combustibililor
 • Mobilitate sporită
 • Diverse ieșiri care facilitează conectarea mai multor tipuri de echipamente.

6. Ford 11,050W Dual Fuel Portable Generator

Uneori aveți o pana de curent la domiciliu și nu doriți să vă lipsiți de nici unul dintre aparatele dumneavoastră preferate? Când vă duceti în camping, mereu luati cu dvs. întregul set de aparate de uz casnic?

Dacă acesta este cazul, generatorul Ford 11,050W este ceea ce aveți nevoie.

Acest generator vă permite să utilizați fie benzină, fie gaz lichefiat. Cu GPL veți obține o putere nominală de 8.100 W cu 10.050 W de pornire.

Este chiar mai impresionant cu benzina, pentru că obtineti 9.000 wați si 11.050 de pornire.

Rezervorul lui de combustibil este suficient de mare pentru a oferi 10 ore de utilizare continuă.

Pornirea acestui generator este destul de ușoară, deoarece apăsați butonul de pornire electrică.

De asemenea, vine cu o baterie de rezervă de recul și o baterie care nu necesită întreținere.

Aceasta include, de asemenea, opțiunea “Switch & amp; Go “, care vă permite să treceți de la o sursă de combustibil la alta, în timp ce generatorul continuă să funcționeze.

Caracteristici:

 • Până la 11,050W pornire/ 9,000W
 • (4) ieșiri 120V 20A GFCI, (1) 120V AC 30A ieșire cu blocare, și (1) 120 / 240V
 • Vine cu roți și cu mâner
 • Certificat CARB, EPA, CSA
 • Comutarea ușoară între sursele de combustibil
 • Până la 10 ore de utilizare continua

7. Pulsar 12,000W Dual Fuel Portable Generator

Acesta este un mic generator portabil pentru camping, deoarece vine cu roți și un mâner. Dar vă poate oferi 12.000 wati de pornire și 9.500 wați de funcționare cu benzină.

Cu GPL, veți obține 8.550 wați de funcționare și 10.800 wați de pornire. Acesta poate fi cel mai bun generator cu combustibil dual pentru dvs, în cazul în care utilizați o mulțime de aparate.

Una dintre caracteristicile principale aici este rezervorul mare. Cu o capacitate de 30 litri, este capabil să vă ofere 12 ore de funcționare cu doar jumătate de încărcare.

Rezervorul mai mare nu face mai grea deplasarea, fiind dotat cu roți și un mâner.

Aveți o mulțime de prize pentru aparatele dvs., are patru ieșiri de 120V 20A AC, o priză cu blocare 120 V / 240 V 30 A (o ieșire 120 V / 240 V 50 A și o ieșire de 12 V DC).

Este ușor de folosit, deoarece aveți un contor de 3 în 1 și caracteristici precum reglarea automată a tensiunii și oprirea automată cand nu mai e ulei.

Caracteristici:

 • Până la 12.000 wați de pornire
 • 12 ore de utilizare continuă cu doar jumătate de încărcare cu benzină
 • Diverse prize pentru aparate
 • Pornire electrică, oprire automată daca uleiul scade prea mult și reglare automată a tensiunii
 • Mobilitate ridicată

8. WEN DF475 4750-Watt 120V/240V Dual Fuel

Dacă te duci la un camping, trebuie doar să alimentezi câteva aparate esențiale. Acest lucru înseamnă că 3500 wați de funcționare atunci când utilizați WEN DF475 cu propan sunt mai mult decât suficienti.

Utilizând benzina, puterea de funcționare crește până la 3800 wați.

Deși oferă un rezervor de doar 15 litri puteți obține 11 ore de funcționare la jumătate de sarcină. Cu 75,6 litri GPL veți obține 7 ore de funcționare.

Este suficient de ușor să utilizați sistemul de pornire electric, cronometrul digital LED și regulatorul automat de tensiune și protecția la suprasarcină.

De asemenea, are prize multiple pentru aparatele dvs., plus un comutator de selecție de tensiune pentru a alege între 120V și 240V. Există, de asemenea, un simplu selector de combustibil pentru trecerea de la benzină la propan.

Caracteristici:

 • Cel puțin 3500 wați de funcționare pentru echipamentele dvs.
 • Numeroase prize, inclusiv priza de tip brichetă
 • Comutator pentru trecerea între benzină și propan.
 • Roți și mâner pliabil pentru mobilitate sporită
 • Sistem electric de pornire
 • Elementele de siguranță includ regulatorul automat de tensiune și protecția la suprasarcină

Ghidul cumpărătorului – Cum să alegi un generator dual

 1. Iată câțiva factori care vă pot ajuta înainte de a cumpăra cel mai bun generator portabil dual de urgență.
 • Cu cât mai multe aparate dorești să alimentezi și cu cât acestea sunt de o capacitate mai mare, cu atât generatorul trebuie să fie mai puternic.
 • Aceste generatoare curent tipice pe combustibil dual sunt destul de puternice, multe putând oferi până la 5.000 de wați. Cele mai puternice pot ajunge până la 10.000 de wați.
 • Nu este ușor să găsești unul cu mai puțin de 3500 de wați.
 • Mărimea și portabilitatea. Din nefericire, aceste generatoare curent mai puternice sunt mai amri si mai grele.
 • Totuși, puteți găsi niște unități care sunt suficient de ușoare pentru ca 2 bărbați să le poată căra, în timp ce acestea pot veni și cu roți rezistente, astfel încât sa sporeasca mobilitatea.
 • Usor de folosit. Acest lucru nu ar trebui să fie prea complicat. Ar trebui să fie suficient de ușor pentru ca un copil de 10 ani să înțeleagă cum se folosesc.
 • Cel mai bine este dacă unitatea dvs. are un manual detaliat cu o mulțime de videoclipuri online pe care le puteți verifica, în timp ce aveți, de asemenea, un ecran care vă arată starea generatorului și nivelurile de putere rămase.
 • Niveluri de zgomot. Aceste generatoare curent pe bază de benzină pot fi extrem de zgomotoase, și nu fiecare producător este absolut sincer cu privire la nivelurile de zgomot ale produselor lor.
 • Ele pot fi la fel de zgomotoase ca un aspirator și, în unele cazuri, n-o sa va puteti auzi pe langa ele. Deci, ai nevoie de unitatea cea mai puțin zgomotoasă, în așa fel încât să nu superii pe oamenii de lângă tine.
 • Este minunat dacă aveți la dispoziție diverse măsuri de siguranță, cum ar fi oprirea automată în caz de combustibil scăzut. Aveți nevoie de indicatoare luminoase pentru nivelurile de ulei, și un întrerupător de circuit poate fi de asemenea util.

2. Cum se folosesc aceste generatoare curent duale?

Cel mai bun răspuns la această întrebare este în manualul dvs. de utilizare. Așa că consultați-l și mențineți-l la îndemână atunci când utilizați generatorul.

Puteți, de asemenea, să accesați online și să descărcați manualul în format PDF dacă nu ați primit unul la achiziție. Fiecare generator are propriile sale ciudățenii și SOP-uri, așa că manualul este cea mai bună autoritate în ceea ce privește utilizarea corectă.

Aceste generatoare curent sunt de fapt ușor de utilizat, iar adulții ar trebui să-și poată da seama. De fapt, unul dintre factorii-cheie în cumpărarea unui generator este ușurința de utilizare.

Dacă un copil mediu din școala primară nu poate să-și dea seama cum se folosește un anumit generator, atunci acesta este prea complicat.

Pașii cheie sunt simpli:

 • Umpleți-l cu combustibilul ales.
 • Porniți generatorul.
 • Conectați-vă aparatele, porniți-le și bucurați-vă.
 • Dacă utilizați benzină, asigurați-vă că aveți o ventilație corespunzătoare.

3. Care este puterea de care avem nevoie?

Răspunsul de aici depinde de tipul de aparate pe care doriți să îl utilizați.

 • Cu cât puterea generatorului crește, cu atât mai multe opțiuni aveți cu privire la tipul de aparate pe care le puteți alimenta.
 • Cele mai puternice generatoare curent au suficientă putere pentru a acționa aparatele de aer condiționat și mașinile de cafea.
 • Cele mai puțin puternice (dar mai portabile) pot avea suficientă putere pentru alimentarea smartphone-urilor și laptop-urilor, împreună cu câteva lumini.
 • Ceea ce trebuie să faceți este să adăugați puterea necesară pentru fiecare aparat pe care doriți să-l alimentați.
 • Apoi, puteți adăuga un anumit număr de wați pentru sigurantă, astfel încât, dacă aparatele dvs. folosesc până la 150 de wați, ar trebui să alegeți un generator de 200W.
 • Doar amintiți-vă că veți plăti mai mult  pentru o putere mai mare. Aceste generatoare curent mai puternice vor fi, de asemenea, mai voluminoase și mai grele și ar putea să nu fie la fel de portabile pe cât credeți.

Verdict final

Există multe avantaje în a avea la dispoziție cel mai bun generator portabil dual. Cu aceste generatoare curent puteți alimenta aparate acasă și în camping, și nu o sa vă bazați pe o singură sursă de combustibil.

Puteți alege între 2 opțiuni sau chiar să utilizați ambele pentru a prelungi timpul de funcționare al generatorului.

Alegerea unuia singur dintre aceste generatoare curent poate fi dificilă. Sperăm că lista noastră, precum și ghidul nostru de cumpărare v-au ajutat să luați o decizie mai ușor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *